щрангове
щрангове

Смяна на щрангове
Най-големият проблем на остарелите тръби е че могат да се спукат, което може да предизвика наводнение в апартамента Ви и неминуем теч при съседите живеещи под вас. В тази ситуация, единственото решение ще бъде пълна подмяна на тръбите свързвъщи всеки апартамент (щранговете).

Смяна на щрангове

Да живееш в апартамент или къща, където има значителен проблем с водата, не е много удобно. Много сгради са все още със старата система за водоснабдяване, поради което обитателите страдат от слабо налягане и ръждива вода всеки ден.

Причината за всички тези проблеми са стари тръби, които отдавна са запушени или напълно изгнили.

Най-големият проблем е това, че остарелите тръби могат да се спукат, което може да предизвика наводнения в апартамента Ви и наводнения на съседи живеещи под вас.

В тази ситуация, единственото решение ще бъде пълна подмяна на тръбите. Подмяната на водопроводните тръби, трябва да се извърши от професионалисти, които да сменят щранговете бързо и качествено!

ВиК услуги – смяна на тръби Смяна на вертикални щрангове – ВиК ВиК услуги – смяна на тръби

Защо е необходима смяна на щрангове
След смяна на щрангове, през новата циркулационна тръба топлата вода започва да се върти в инсталацията и не се налага дълго да се чака нейното идване от абонатната станция до отделните етажи, като най-потърпевши са високите. Предотвратяват се и аварии.

Старите неработещи кранове се сменят с нови, като по този начин може да се локализира всеки вертикален щранг или апартамент при нужда.

И не на последно място получава се:

  1. по-висок дебит
  2. по–добро налягане
  3. липса на ръжда във водатаОбадете се на нашия дежурен телефон и насрочете своя оглед за подмяна на вертикален щранг още днес. Не чакайте, докато се случи ВиК авария. Последиците обикновено са неприятни. Екипът ни е с дългогодишен опит в дейността и върши работата с рутина и внимание.