ние

За Нас

предлагаме най – доброто обслужване

нашата история

Отдавна отминаха времената, когато „разбирахме от всичко” и едва ли не всички бяха домашни майстори. В днешни дни това е невъзможно, а и е безсмислено. Сега вие разполагате с все по-малко време и появата на неочакван проблем може да обърка и без това натоварения Ви график. Независимо дали става въпрос за планирани или експресни ремонти или изграждане на съвсем нова инсталация, Вие винаги може да се доверите на „интеграл 17“.

„Интеграл 17“ ЕООД е първоприемник на „Интеграл-КК“ ЕТ, основана през 1991 година.  Основната дейност на фирмата е изграждане и ремонт на ВиК инсталации. С дългогодишния си опит в областта, „Интеграл 17“ завоюва лидерско място с професионално и качествено обслужване на клиентите си.

В състояние сме да сменим всички щрангове, независимо дали става въпрос за апартамент, жилищна сграда или къща. Извършваме подмяна и на вертикални, и на хоризонтални такива. Същото се отнася и за всички видове тръби, кранове и водомери.

Можем да изградим всяка една ВиК инсталация, обществена или търговска сграда. Разполагаме с необходимата техника за мащабни проекти, за изкопни дейности, за монтиране на тръби и т.н. След това ще сме в състояние да поддържаме водопреносната система. Освен това, създаваме и хидрофорни системи – това е необходимо на местата, където съществуват водоснабдителни проблеми.

защо да изберете нас

10% Отстъпка при всеки първи наш клиент

 Ако възнамерявата да обновите интериора си и да подновите старите ръждясали тръби с нови, обадете ни се, и ще получите като първи наш клиент 10% отстъпка за гласуваното ни доверие.

Вашият №1 ВиК специалист

Уважаеми клиенти, Вие ще бъдете обслужени от най-добрите специалисти по изграждането на ВиК инсталации с дългогодишен опит.

Безплатно посещение и оглед

В повечето случаи, преди да се започнат каквито и да било действия от наша страна, се налага предварителна среща с клиента. Тогава нашето посещение и оглед са безплатни.

F.A.Q.

често задавани въпроси

Как да пестим вода - тази скъпоценна течност?

Как да пестим вода е важен въпрос, за който всеки от нас би трябвало да се замисли. В богатата си практика майсторите водопроводчици от се сблъскват с всякакви ситуации. Освен в предлагането на висококачествени аварийни и експресни ВиК услуги, вие може да се възползвате и от нашите съвети за как да пестим вода, резултат на нашата дългогодишната практика и богат опит.

Отпушване на канали – как да се справите лесно и бързо?

Смесете 1/3 чаша оцет и 1/3 чаша сода за хляб в отделен съд. След като сместа са разпени я излейте в запушения канал. Така ще отмиете мазните натрупвани, органичната мръсотия, косми и др., полепнали в тръбата. Желателно е да оставите сместа да действа поне един час. После изплакнете обилно с вряла вода.

Как да се предпазим от замръзване на тръбите?

  • В железариите се продава специална хидроизолация – поинтересувайте се. Тя се използва от водоразпределителните дружества, което означава, че е изпитана в борбата срещу студа. За битови нужди няма да ви трябва огромно количество, така че това би могло да бъде удачен вариант и във финансов план.

КАКВО ДА НАПРАВИМ ПРИ АВАРИЯ ПРЕЗ НОЩТА? ?

  • Спрете крановете за водоподаване находящи се при водомерите.
  • Изключете цялото електричество от главния  предпазител.
  • Вземете съд и го поставете под теча, за да събирате водата.
  • Ако теча е незначителен, вземете кърпа и увийте около тръбата, за да попиете водата.
  • Възможно е да ограничите количеството на пръскане на вода, чрез намаляване на налягането в системата, включете крановете във вашия дом, за да освободите част от това налягане

Какъв водомер да изберем?

Въпреки че сроковете за монтиране на дистанционните уреди влязоха в сила, смяната на уредите у нас не беше задължителна, защото евродирективата ЕС 2018/2002, налагаща това изискване, не беше транспонирана в законодателството ни до този момент. Така оттук нататък, всички уреди, когато им изтече срокът на годност или се повредят, ще бъдат сменяни с такива с дистанционно отчитане. Смяната ще стане поетапно, но крайният срок за подмяна у нас е до 1 януари 2027 г.

Work

 използваме само качествени инструменти

контакти

ГРАФИК И ЗАЕТОСТ
ИЛИ ОНЛАЙН ОФЕРТА

посете ни

ж. к. Света троица бл. 354 София 1309

изпратете ни съобщение

integral17@mail.bg

ЩЕ ВИ ИЗГОТВИМ ОНЛАЙН ОФЕРТА

integral17.com